0747 023 734 office@neurohelp.ro
Echipa NEUROHOPE este formată din persoane dedicate şi experimentate în domeniul îmbunătăţirii sănătăţii mintale prin intermediul echipamentelor de neurofeedback.

Misiune

Misiunea Neurohope SRL este de a oferi servicii de neurofeedback-neurooptimal personalizate și inovatoare, dedicate îmbunătățirii calității vieții pentru clienții noștri de toate vârstele, de la cei mai tineri, începând de la 3 ani, până la seniorii de 99 de ani. Ne angajăm să adresăm o gamă largă de nevoi, incluzând:

  • gestionarea stresului,
  • combaterea anxietăţii,
  • îmbunătățirea performanței sportive și cognitive,
  • optimizarea somnului,
  • pregătirea pentru examene.

Abordarea noastră se bazează pe puterea neuroplasticității, oferind soluții fără medicamente, care sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client, într-un cadru care promovează siguranța și suportul.”

Viziune

Viziunea Neurohope SRL este de a optimiza performanța cognitiva si echilibrul emotional, stabilind standardul pentru serviciile de Neurofeedback.

Ne propunem să fim lideri în domeniu, extinzând accesul la tehnologiile noastre avansate pentru toate categoriile de vârstă, și să colaborăm activ cu instituțiile de sănătate și educaționale pentru a promova conștientizarea și educația privind beneficiile Neurofeedback-ului.

Echipa

Prin munca noastră, dorim să construim o comunitate mai sănătoasă și mai performantă, contribuind astfel la o societate mai fericită și mai productivă.

La acest demers contribuie in mod activ:

Melania Andrei

Fondator si expert in tehnici neurofeedback

Bogdan Andrei

Expert tehnic – echipamente de neurofeedback