0747 023 734 office@neurohelp.ro

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru Utilizarea Site-ului neurohelp.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru, neurohelp.ro, oferă informații în scop informativ general și nu garantează exactitatea acestora la un moment dat, cu toate că depunem eforturi pentru a asigura acuratețea informațiilor publicate pe site.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc modul de utilizare a site-ului neurohelp.ro de către vizitatori sau clienți potențiali. Prin accesarea și navigarea pe acest site, vă exprimați acordul cu termenii de utilizare detaliați în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. NEUROHOPE S.R.L. (denumită în continuare “NEUROHOPE”), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

NEUROHOPE deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și, implicit, asupra drepturilor de autor și celor brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați sau dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea NEUROHOPE, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului neurohelp.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Orice utilizare a conținutului site-ului în scopuri comerciale sau neautorizate este interzisă fără consimțământul scris al reprezentanților NEUROHOPE.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Informațiile de pe site descriu în detaliu activitățile, produsele și serviciile NEUROHOPE. Cu toate acestea, NEUROHOPE nu acordă garanții referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizarea site-ului;
  • neafectarea altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența virusilor sau a altor componente dăunătoare pe site.

Prin urmare, NEUROHOPE nu poate fi responsabilă pentru daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului.

Toate informațiile referitoare la produsele neurohelp.ro, inclusiv prețurile, campaniile de marketing și aspectele tehnice, sunt oferite în scop informativ. Conținutul site-ului neurohelp.ro nu constituie o ofertă fermă și nu implică răspunderea NEUROHOPE în absența unor acorduri ulterioare.

Obiectivul conținutului site-ului este de a furniza informații actualizate și precise. Cu toate acestea, NEUROHOPE nu poate garanta că paginile nu conțin erori, dar se angajează să depună toate eforturile pentru a remedia eventualele neconformități.

Oricine dorește să achiziționeze produsele sau serviciile prezentate pe site este rugat să contacteze NEUROHOPE prin mijloacele indicate în secțiunea de Contact pentru informații actualizate despre disponibilitate, condiții contractuale, tarife și alte detalii relevante.

INFORMAȚII PERSONALE

Când ne furnizați informații prin intermediul site-ului neurohelp.ro, acestea sunt utilizate în scopul identificării dumneavoastră și pentru a vă contacta. Datele personale solicitate includ nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail și alte informații relevante pentru utilizarea serviciilor NEUROHOPE.

Pentru a vă răspunde mai eficient nevoilor, informațiile colectate vor fi stocate și procesate electronic.

LEGAȚURA CU ALTE SITE-URI

Site-ul neurohelp.ro poate conține linkuri către alte site-uri considerate utile și care nu sunt sub controlul NEUROHOPE. Utilizarea acestor linkuri se supune condițiilor generale de utilizare ale acelor site-uri.

NEUROHOPE nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor de pe site-urile terțe la care se face referire de pe neurohelp.ro.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Oricine oferă date sau informații personale prin intermediul site-ului neurohelp.ro își exprimă acordul pentru prelucrarea acestor informații de către NEUROHOPE. Aceasta include transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct și soluționarea întrebărilor sau reclamațiilor.

NEUROHOPE va păstra confidențialitatea acestor informații conform prevederilor legale.

Continuarea utilizării site-ului constituie acordul explicit și neechivoc al dumneavoastră cu prevederile legii 677/2001 și ale directivei GDPR privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire cu privire la exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii de Contact de pe site-ul neurohelp.ro.